1. Τεμαχίζουμε το στήθος από το κοτόπουλο σε λεπτές λωρίδες. Τοποθετούμε σε ένα μπολ και ρίχνουμε μέσα τον κόλιανδρο, την πάπρικα, το κύμινο, αλάτι και πιπέρι για να μαρινάρουμε το κοτόπουλο.
2. Σε ένα καυτό τηγάνι προσθέτουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το μαριναρισμένο κοτόπουλο. Μόλις πάρει χρώμα προσθέτουμε το sweet chili sauce.
3. Κόβουμε σε λεπτές φέτες τις πιπεριές, το κρεμμύδι , ψιλοκόβουμε το σκόρδο και τα προσθέτουμε μέσα στο τηγάνι με το κοτόπουλο.
4. Αφού έχει ψηθεί το μείγμα μας το στραγγίζουμε για να αφαιρέσουμε όλα τα υγρά, το ψιλοκόβουμε και προσθέτουμε μέσα το τυρί κρέμα και ανακατεύουμε.
Για το αβοκάντο
5. Σε ένα μπολ προσθέτουμε το αβοκάντο, τον ψιλοκομμένο κόλιανδρο, την ψιλοκομμένη ντομάτα χωρίς τους σπόρους, το ελαιόλαδο, το ξύσμα και το χυμό από τα λεμόνια, αλάτι, πιπέρι. Ανακατεύουμε καλά με σύρμα χειρός.
Για το στήσιμο
1. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς.
2. Κόβουμε σε λεπτές λωρίδες το iceberg.
3. Τοποθετούμε ένα τηγάνι στη φωτιά και ζεσταίνουμε τις τορτίγιες μας για 20-30 δευτερόλεπτα.
4. Γεμίζουμε τις τορτίγιες μας με το αβοκάντο, το μείγμα από το κοτόπουλο, το τυρί και το iceberg και τυλίγουμε.
5. Βάζουμε στο φούρνο για περίπου 3 - 4 λεπτά.
Μια συνταγή από τον Σταυρή Γεωργίου